Workshop | Slaap kindje slaap

Veel kinderen hebben regelmatig last van slaapproblemen. Soms verloopt het inslapen lastig, in andere gevallen slaapt een kind maar niet lekker door. Ook kan een kind bang zijn voor het donker of voor het overgeven aan het slaapgevoel.

Dat je als ouder bij aanhoudende slaapproblemen met je handen in je haar zit kan ik mij helemaal voorstellen. Slaap is namelijk ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen om fysiek uit te rusten, maar ook om prikkels en emoties van de dag te verwerken. Een kind leegt als het ware zijn emmertje en laadt zichzelf op tijdens de slaap. Vandaar ook dat kinderen die slecht slapen veel sneller overprikkeld zijn.

Gelukkig zijn er hulpmiddelen om je kind beter te laten slapen. In de workshop ‘Slaap Kindje Slaap’ krijgen ouders een aantal praktische handvatten aangereikt om hun kind(eren) beter te laten slapen. Wij gaan ook een hele simpele slaapmassage leren die je kan doen als je kind al in bed ligt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Yoshi Ploeger van de Gorkumse praktijk Hart-en-licht. Het is mijn passie om kinderen te laten luisteren naar hun hart en ze meer in contact te brengen met hun lijf. Zo ontstaat namelijk meer balans, rust en vrede in het kind.

Door middel van speciale kindermassages, coaching, intuïtief knutselen en deze workshops zet ik mij in om het algehele welzijn van kinderen te verbeteren.

Adres

LimonadeBrigade,  Groenmarkt 1,  4201 EE  Gorinchem

Overige locatiegegevens

OntdekCafé

Datum:

23 juni 2018

Starttijd:

11:00

Eindtijd:

13:00