Home

Inspiratiepunt van opgroeiers en opvoeders!

De plek in Gorinchem om te ontdekken, inspiratie op te doen en inverbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!

Kletsen & verbinden

Gezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.

Spelen & aandacht

Samen spelen is leuk! Onverdeelde aandacht vind je kind bovendien heerlijk, bouw daardoor samen aan een fijne band. Vind hier leuke tips en activiteiten bij jou in de buurt!

Groeien & bloeien

Laat je inspireren door deze opvoedtips en interessante workshops of lezingen. Vind hier ook een lokale professional voor een steuntje in de rug.

Koesteren & delen

Kinderen zijn geweldige imitators, geef ze iets geweldigs om te imiteren! Zorg goed voor jezelf door voldoende ontspanning, gezonde voeding en beweging. En kan je dan daarnaast ook de wereld nog een beetje mooier maken?

Lente speurtocht, buiten zijn is gezond!
De lente komt eraan. De vogels hoor je al luid fluiten, dan krijg je extra zin om naar buiten te gaan. Buiten zijn is gezond! Wij hebben daarom een lente speurtochtkaart gemaakt voor de peuters. Maak een gezellige wandeling en laat je kind(eren) de dieren op de kaart zoeken. Dier...
Lees meer >
Grote speeltuin in de Lingewijk
Een fijne plek voor kinderen om te spelen is de speeltuin in de Lingewijk. De speeltuin is leuk voor de allerkleinste kinderen en oudere kinderen. Mooi en overzichtelijk De speeltuin is erg mooi met de houten speelkastelen, overzichtelijk en regelmatig zie je over het kanaal een boot langs varen. Ga...
Lees meer >
LaRizz Dance Studio Gorinchem
Danslessen in Gorinchem voor alle leeftijden; voor volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar). Dansstijlen LaRizz Dance Studio Gorinchem heeft een ontzettend gevarieerd aanbod: Streetdance/ Hip hop Show Modern Klassiek Spelenderwijs bewegen op muziek voor de allerkleinsten En nog veel meer! Ook is er een speciale les voor kids/ tieners met...
Lees meer >
Oproep Verhalenverteller
Voor onze Plek vol Verhalen in de Bibliotheek AanZet in Gorinchem zijn we op zoek naar mooie/interessante/spannende/rare verhalen over gebeurtenissen die jullie zelf hebben ervaren. Dit gaan wij opnemen onder de naam Mijn Verhaal Wie zoeken we?: Mensen uit Gorinchem tussen de 6 en de 100+ jaar Wat gaan we...
Lees meer >

aanmelden limonade brigade

Voor wie is De LimonadeBrigade?
Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind?
Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Peuter, kleuter of misschien al wel jong volwassene. Op al deze vragen en nog meer hebben wij, van De LimonadeBrigade, meestal wel een antwoord. Meestal…want ook wij zijn opvoeders, ouders of gewoon man/vrouw met onze eigenaardigheden. Ook wij leren nog elke dag om gewoon ‘mens’ te zijn.
Kortom, De LimonadeBrigade is er voor alle ouders uit Gorinchem. Wees welkom!

Wie zijn ‘wij’?
De LimonadeBrigade is een lokaal team van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind uit Gorinchem krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. Je ontmoet ons bijvoorbeeld tijdens een van onze activiteiten. Heb je een vraag die niet kan wachten? Stuur ons dan een e-mail via gorinchem@limonadebrigade.nl.

Wat doen we?
Een prachtige en pittige uitdaging zoals hierboven genoemd, vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders, waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken. Zoals je ziet doen we dat zowel offline met activiteiten als online op dit platform. Daarnaast omarmen we met elkaar bestaande en nieuwe initiatieven in Gorinchem. Bijvoorbeeld: workshops, wijkfeesten, natuur-, sport- en cultuuractiviteiten, festivals, goede doelen en zo nog veel meer! Neem eens een kijkje in onze agenda.

Wees welkom!
Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding, leg contacten, stel je vragen, doe inspiratie op of kom gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.