Home

Inspiratiepunt van opgroeiers en opvoeders!

De plek in Gorinchem om te ontdekken, inspiratie op te doen en inverbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!

Kletsen & verbinden

Gezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.

Spelen & aandacht

Samen spelen is leuk! Onverdeelde aandacht vind je kind bovendien heerlijk, bouw daardoor samen aan een fijne band. Vind hier leuke tips en activiteiten bij jou in de buurt!

Groeien & bloeien

Laat je inspireren door deze opvoedtips en interessante workshops of lezingen. Vind hier ook een lokale professional voor een steuntje in de rug.

Koesteren & delen

Kinderen zijn geweldige imitators, geef ze iets geweldigs om te imiteren! Zorg goed voor jezelf door voldoende ontspanning, gezonde voeding en beweging. En kan je dan daarnaast ook de wereld nog een beetje mooier maken?

Jeugdatelier Gorinchem start weer in september
Doe je mee met het Jeugdatelier? Leuke afwisselende kunst en cultuurlessen voor 8 tot 14 jaar in de ULO. Docent is beeldend kunstenaar Marleen van Zwienen. Wil je eerst eens proberen? Dat mag natuurlijk. Maandag en donderdag hebben we les van 15.30 tot 17.30. Meer informatie op onze website: https://www.ateliergorinchem.nl/index.php/pages/jeugdatelier
Lees meer >
Limo SpeelBox te leen
Nieuws: Verruimde openingstijden! Vanaf 2 september kan je de box ophalen of inleveren op woensdag van 10- 12 uur of vrijdag van 10 tot 12 uur. Op het formulier geef je aan op welke dag je hem komt ophalen. Inleveren doe je na een of twee weken ook weer op...
Lees meer >
Filmpjes met tekenopdrachten
De eerste teken-les-film is klaar. Speciaal gemaakt voor de bovenbouw van de basisscholen, dus voor jullie. Ik zou het erg leuk vinden als jullie de les volgen en delen natuurlijk. Klik op Teken-les-film om naar de film te gaan.   Ook hoor ik graag hoe je het vond en of je...
Lees meer >
Leuk! Zelf een kijkdoos maken!
Heb je altijd al zelf een kijkdoos willen maken, maar weet je niet hoe? Met deze afbeeldingen heb je al een leuk begin. Je kunt ze, onder andere, ophalen bij de Bibliotheek AanZet op de Groenmarkt. Wees er snel bij, want op=op! Ze zijn alleen beschikbaar in de zomervakantie en...
Lees meer >

aanmelden limonade brigade

Voor wie is De LimonadeBrigade?
Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind?
Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Peuter, kleuter of misschien al wel jong volwassene. Op al deze vragen en nog meer hebben wij, van De LimonadeBrigade, meestal wel een antwoord. Meestal…want ook wij zijn opvoeders, ouders of gewoon man/vrouw met onze eigenaardigheden. Ook wij leren nog elke dag om gewoon ‘mens’ te zijn.
Kortom, De LimonadeBrigade is er voor alle ouders uit Gorinchem. Wees welkom!

Wie zijn ‘wij’?
De LimonadeBrigade is een lokaal team van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind uit Gorinchem krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. Je ontmoet ons bijvoorbeeld tijdens een van onze activiteiten. Heb je een vraag die niet kan wachten? Stuur ons dan een e-mail via gorinchem@limonadebrigade.nl.

Wat doen we?
Een prachtige en pittige uitdaging zoals hierboven genoemd, vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders, waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken. Zoals je ziet doen we dat zowel offline met activiteiten als online op dit platform. Daarnaast omarmen we met elkaar bestaande en nieuwe initiatieven in Gorinchem. Bijvoorbeeld: workshops, wijkfeesten, natuur-, sport- en cultuuractiviteiten, festivals, goede doelen en zo nog veel meer! Neem eens een kijkje in onze agenda.

Wees welkom!
Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding, leg contacten, stel je vragen, doe inspiratie op of kom gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.