Agenda

Benieuwd wat jij en je kind allemaal kunnen doen? Bekijk hier verschillende leuke activiteiten in de buurt.

Activities

PeuterCafé | Autowasstraat ( voor peuters)

Maak je eigen autowasstraat voor je peuter. Niets zo lekker om met modder en water te rommelen als het een beetje lekker weer is. En er hoeven natuurlijk geen auto's doorheen, je kunt ook een dieren schoonmaak station maken. Het filmpje en het hoe te doen kun je vinden op onze facebookpagina.

Datum: 9 juli 2020

Lees meer..
DOELAB | Muziek maken met kopjes

Muziekjuf Kim laat jullie vandaag zien hoe je met kopjes, glazen, wat water en een lepeltjes allerlei melodietjes kunt maken. Doen jullie mee? Het filmpje is te vinden op de facebookpagina.

Datum: 9 juli 2020

Lees meer..
DOELAB | Maak je eigen papieren regenboogspinner.

Zien jullie hoe mooi deze spinner kan draaien? De instructies zijn in het Engels, maar met het filmpje moet je een heel eind kunnen komen.En natuurlijk kan je ze in elke kleur maken die je leuk vindt. Is het gelukt? We zijn benieuwd hoe ze er uit zijn komen te zien. Het filmpje is zoals altijd te vinden op facebook.

Datum: 11 juli 2020

Lees meer..
DOELAB | VillaSofie: Het geheime leven van pinda’s

Het geheime leven van de pinda. Hoe wonen deze pinda's? Is er ergens in jullie huis ook een geheime woning voor pinda's? Of zouden jullie er samen een kunnen maken?Het filosofeer filmpje met vragen en aanwijzingen kunnen jullie vinden op onze facebookpagina. Kijk vooral eens verder bij Villa Zebra voor nog meer leuke Villasofie filmpjes.

Datum: 12 juli 2020

Lees meer..
KletsCafé

Op 13 juli is het derde KletsCafé bij de LimonadeBrigade. Een Café voor ouders om te kletsen en te verbinden in de avonduren.Je bent van harte welkom om aan te schuiven en lekker te kletsen van 20:00 tot 22:00 uur. Je moet je wel even van te voren aanmelden.  We moeten rekening houden met een maximum aantal bezoekers en vol is vol. Aanmelden kan tot zondag 22:00 uur via gorinchem@limonadebrigad

Datum: 13 juli 2020

Lees meer..
PeuterCafe | Gottmer leest voor: Ik wil een walvis

Vandaag leest Bette Westra voor uit het boek: Ik wil een walvis! Dit is een van de boeken die wordt voorgelezen op de website van Gottmer. Veel luisterplezier! Het filmpje vind je op facebook.

Datum: 13 juli 2020

Lees meer..
DOELAB | Spelletjes voor buiten

Onze collega's uit Lelystad hebben een site gevonden met allerlei leuke activiteiten voor buiten. Deze keer wordt het Rozenvoet spel uitgelicht. spelen jullie mee? DE link vindne julie via onze facebook.

Datum: 14 juli 2020

Lees meer..
DOELAB | Groente en fruit met zoutdeeg

Met zoutdeeg kan je van alles maken. Je kunt ook samen je fruitschaal eens vullen met groente en fruit van dit deeg. Of andere etenswaren maken. Er staat een link voor het recept bij het bericht, dus duik in de keukenkastjes en ga aan de slag! Alle informatie is terug te vinden op facebook.

Datum: 15 juli 2020

Lees meer..
DOELAB | Zomerse kleurplaten

Vindt jouw kind het ook zo fijn om af en toe met een kleurplaat te zitten? Via Creakids zijn er een heleboel (zomerse) kleurplaten te vinden.

Datum: 16 juli 2020

Lees meer..