Agenda

Activities

PeuterCafé | Spiegelportret

Kijk eens goed in de spiegel. Wie zie je daar? Kan jij een (zelf ) portret schilderen op de spiegel? kijk maar eens goed wat je allemaal ziet!

Datum: 16 oktober 2019

Lees meer..
Boekenpret met Erik van Os en Elle van Lieshout

De landelijk bekende kinderboekenschrijvers Erik van Os en Elle van Lieshout komen naar Gorinchem. Het is een bijeenkomst voor jonge kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders, in het kader van Boekenpret. Op woensdagmiddag 16 oktober 2019, locatie Brede School Gildenplein (De Poorter en Mariengaarde) te Gorinchem Het is voor iedereen toegankelijk, maar je moet je wel even aanmelden b

Datum: 16 oktober 2019

Lees meer..
MamaCafé | Borstvoeding

Zwanger en heb je vragen over borstvoeding of net bevallen en heb je ook vragen over borstvoeding? Vandaag is Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van de Waarden, in het MamaCafé om vragen te beantwoorden over borstvoeding. Haar missie is om mee te denken in het voeden van je kindje binnen jullie wensen en mogelijkheden.    Waarom zou je kiezen voor borstvoeding

Datum: 18 oktober 2019

Lees meer..
Pieter Tiddens en Marlies Helder – Rimpelsteeltje (6+)

Over een stoere kleindochter en een lieve oma die steeds meer vergeet “Hier woont mijn oma. Ik wil jullie aan haar voorstellen. Omdat ze stokoud is. Stokoude mensen zie je bijna nooit. Terwijl… op een dag wil iedereen toch stokoud worden?” Elke woensdag gaat Grietje op bezoek bij haar oma Rimpelsteeltje. Om samen iets leuks te doen, te kletsen, te niksen. Dat vinden ze gezellig. Ma

Datum: 23 oktober 2019

Lees meer..
PeuterCafé | Magische schudfles

Kijken jullie eens naar dit flesje. Helemaal nog niets magisch aan. Gewoon een lege fles. Maar samen kunnen jullie er een magische fles van maken. Een beetje water, een beetje olie, kleur, glitters. En als je hem dan schudt dan gaan de glitters dansen. Komen jullie samen een magische fles maken?

Datum: 23 oktober 2019

Lees meer..
Het grote Griezelfeest

Op 23 oktober van 13.30 - 17.00 uur organiseert het Natuurcentrum Gorinchem het grote Griezelfeest! Doe mee met de spelenkermis (leuke Halloween spelletjes) en sluit af met de Disney film COCO in de eigen bioscoop met iets te drinken en wat lekkers. Kosten zijn €5,00 per kind.  

Datum: 23 oktober 2019

Lees meer..
MamaCafé | Kletsen en verbinden

Heb je zin in een kopje koffie, een lekkere cappuccino, latte of thee? Andere (aanstaande) moeders ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Je bent van harte welkom bij het MamaCafé. Zien we jou straks ook?

Datum: 25 oktober 2019

Lees meer..
Peutercafé | SKG Peutertheater

Op 30 oktober verzorgt de SKG een peutertheater voorstelling. Wat ze gaan doen is nog even een verrassing, maar houdt de website in de gaten.

Datum: 30 oktober 2019

Lees meer..
PeuterCafé | Spelen met gekleurd zand

Vandaag hebben we zand net even anders, met een kleurtje. Scheppen, meten, overgieten, probeer het eens uit met zijn twee. En wat gebeurd er als we de kleurtje mengen?

Datum: 6 november 2019

Lees meer..