MamaCafé | Bekkenbodemfysio

Bekkenbodemfysiotherapeut

 

Tijdens en na de zwangerschap hebben veel vrouwen klachten in het bekken- en bekkenbodemgebied.Vaak verdwijnen deze klachten na de bevalling, maar soms blijven klachten langdurig bestaan. Dat kan variëren van continu pijnklachten tot alleen vlak voor en tijdens de menstruatie.

Omdat er door de zwangerschap en bevalling blessures zijn ontstaan in het bekkenbodemgebied, hebben vrouwen, die één of meer kinderen hebben gekregen later een grotere kans op problemen met de bekkenbodem. Deze klachten kunnen hebben effect op jr leven. Je durft bijvoorbeeld niet meer achter je kinderen aan te rennen uit angst om urine te verliezen of eens lekker te swingen op een feestje.

Door meer te weten van de werking van het bekken en de bekkenbodem, kunnen veel van deze problemen voorkomen of opgelost worden. Hierin kan de bekkenfysiotherapeut een grote rol spelen. Zwanger zijn en bevallen zijn tenslotte bijzondere momenten in het leven van een vrouw, om vervolgens te kunnen gaan genieten van de nieuwe gezin.

Graag zien we jullie voor een informatieve en interactieve ochtend met Pascalle Frerejean,  Bekkenfysiotherapeut omtrent deze problemen, waarin voldoende ruimte is voor vragen, onder het genot van een lekker bakje koffie. We zien jullie graag vrijdag 17 mei a.s. van 10.00-12.00 uur, tot dan!

Voor meer informatie zie  www.procarefysiotherapie.nl

 

 

Adres

LimonadeBrigade,  Groenmarkt 1,  4201 EE  Gorinchem

Overige locatiegegevens

MamaCafé

Datum:

17 mei 2019

Starttijd:

10:00

Eindtijd:

12:00