MamaCafé | Kletsen en verbinden

Ben je een ouder van een kindje tussen de 0 en de 2, of ben je zwanger? Dan is het MamaCafé iets voor jou. Kletsen met andere (aanstaande) ouders, herkenning, ervaringen delen, gewoon even lekker koffie of thee drinken, het kan allemaal.

Natuurlijk zullen ook wij ons aan moeten passen aan de huidige situatie en zijn er wat kleine dingen anders dan jullie gewend zijn.

We beginnen met 15 ouders ( en hun kinderen). Wil je zeker zijn van een plaatsje? Dan kan je reserveren, alleen voor jezelf, voor die week op gorinchem@limonadebrigade.nl tot de woensdag ervoor 21 uur.  Mochten de plaatsen op zijn, dan kunnen we  in overleg alvast reserveren voor de week erna. Je kunt ook reserveren aan de deur, maar dan loop je de kans dat er geen plaats is. Als je zeker weet dat je toch om de een of andere reden niet kunt komen zouden we het fijn vinden als je je even afmeldt. Een ander kan dan in jouw plaats komen.

Wij maken het voor iedereen zo makkelijk mogelijk om vast te houden aan de anderhalve meter maatregel en verwachten van jullie, dat jullie om jezelf en andere mensen denken.

Adres

LimonadeBrigade,  Groenmarkt,  4201 EE  Gorinchem

Overige locatiegegevens

Datum:

11 september 2020

Starttijd:

10:00

Eindtijd:

12:00