Recycle Sint Van Live naar Digitaal

Helaas kunnen we de Recycle Sint niet door laten gaan. Met de huidige maatregels en dringende adviezen van de regering hebben we besloten deze avond niet live te houden. We staan natuurlijk nog steeds volledig achter het gedachte goed van de Recycle Sint en daarom zetten we de facebook pagina RecycleSint Gorinchem weer open. Daar kan je speelgoed aanbieden om te ruilen of te geven.

 

RecycleSint is slim en duurzaam Sinterklaas vieren onder het motto: ‘ruilen is het nieuwe kopen’. Dat is niet alleen een groen initatief, maar ook nog eens super gezellig, slim en –niet onbelangrijk- goed voor de portemonnee’.

Dus sprokkel snel alle spelletjes, speelgoed, en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt, maar waar een ander kind van zal stralen! Het speelgoed dat overblijft gaat naar een goed doel.

Dus heb je zin in zo’n gezellige, verantwoorde en voordelige voorbereiding op pakjesavond en zie je die blije gezichtjes van je kinderen al voor je? Neem dan speelgoed mee dat door jouw kind(eren) niet (meer) wordt gebruikt en kom gezellig ‘shoppen’ bij de RecycleSint digitaal bij de LimonadeBrigade.

Namens de LimonadeBrigade alvast heel veel ruilplezier en een fijne pakjesavond gewenst!

Adres

LimonadeBrigade,  Groenmarkt,  4201 EE  Gorinchem

Overige locatiegegevens

Datum:

17 november 2021 t/m 4 december 2021

Starttijd:

9:00

Eindtijd:

17:00