Workshop Het Dragende Midden | Chillicious

Balans, daar gaat het in deze workshop om. In je lichaam en in je hoofd.

In deze workshop ga je aan de slag met oefeningen die balans geven, ga je ervaren waar jouw dragende midden zich in je lijf bevindt en hoe je dit kunt gebruiken om meer stabiliteit te creëren. Letterlijk maar ook figuurlijk. En balans geeft energie. Lekker vanuit een ontspannen flow in het moment.

Ervaring is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Investering: € 34,50 inclusief thee, koffie, sap en lekkers. Vol is vol (max. ca. 12 personen). Je kunt je hieronder via “Contact opnemen” aanmelden.

Chillicious geeft Chi Neng Qigonglessen in hartje Gorinchem. Qigong is een soort Chinese yoga. Wil je je graag goed voelen? Of gewoon een moment voor jezelf hebben? Voor meer vitaliteit en minder stress doe je Chi Neng Qigong.

Chi staat voor levensenergie, Neng voor Potentieel en een gong is een tijdsperiode die je ergens aan besteedt. Chi Neng Qigong staat dus voor de energietijd die je besteedt om je volledige potentieel te bereiken op elk vlak. Je activeert de doorstroming van je levensenergie in je lichaam. Je ontwikkelt en versterkt alles wat jij in je hebt aan talenten en mogelijkheden om optimaal te functioneren. Je creëert je persoonlijke vitaliteit op elk vlak zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel. Dit maakt je kalm, krachtig en soepel. En dat merk je!

Kijk voor meer informatie op Chillicious.nl

Adres

Studio Chillicious,  Appeldijk 39,  4201 AG  Gorinchem

Overige locatiegegevens

Datum:

14 juli 2019

Starttijd:

9:45

Eindtijd:

12:30