Zee van Rust ONLINE workshop | Chillicious

Helemaal Zen zijn, overal en altijd. Lijkt je dat ook wel wat? In deze GRATIS online workshop ervaar je dat je onder alle omstandigheden kalm en rustig kunt blijven. Door zowel te focussen als te bewegen beïnvloedt je je energiepeil. Je leert de basisbeginselen van Chi Neng Qigong. Hiermee houd je de regie, blijft ontspannen, voelt je krachtig en relaxed. Dat geeft energie. Echt een Zen-satie. Deze training is een cadeautje voor jezelf.

Altijd al eens willen weten en ervaren wat Chi Neng Qigong nou eigenlijk is? Pak dan nu je kans en meld je aan via cisca@chillicious.nl voor de link naar de workshop.

 

Zondag 22 november 2020, aanvang 10.00 uur en einde ca.10.45 uur.

Ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom.

~~~~

Chillicious geeft Chi Neng Qigonglessen in hartje Gorinchem. Qigong is een soort Chinese yoga, mindfulness en fitness tegelijk. Simpele oefeningen groot effect! Je doet je lijf en mind er een groot plezier mee. Wil je je graag goed voelen? Of gewoon een moment voor jezelf hebben? Voor meer energie, positiviteit, vitaliteit en minder stress doe je Chi Neng Qigong.

Chi staat voor levensenergie, Neng voor Potentieel en een gong is een tijdsperiode die je ergens aan besteedt. Chi Neng Qigong staat dus voor de energietijd die je besteedt om je volledige potentieel te bereiken op elk vlak. Je activeert de doorstroming van je levensenergie in je lichaam. Je ontwikkelt en versterkt alles wat jij in je hebt aan talenten en mogelijkheden om optimaal te functioneren. Je creëert je persoonlijke vitaliteit op elk vlak zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel. Dit maakt je kalm, krachtig en soepel. En dat merk je!

Kijk voor meer informatie op Chillicious.nl

 

Adres

online,  thuis,    woonplaats

Overige locatiegegevens

Deze workshop is online thuis te volgen en wordt aangeboden door Cisca den Boer van Chillicious Chi Neng Qigong

Datum:

22 november 2020

Starttijd:

10:00

Eindtijd:

10:45