Hoofdmenu
Agenda
Submenu

MamaCafe | Draagdoeken Consulent | Kletsen & verbinden

24-05-2023

Begin

16-06-2023 om 10:00

Einde

16-06-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek, Groenmarkt 1

Anita van der Vlist komt met draagdoeken naar de Rozenobel. Hoe fijn is het om je kindje dichtbij te kunnen dragen, Anita geeft tips en laat zien hoe het werkt om je kindje in een draagdoek te dragen. Kom naar deze ochtend!

Op vrijdagochtend 16 juni hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden. Zij komt van 10:00 tot 12:00 uur vragen beantwoorden over dragen en draagdoeken in de bibliotheek in Gorinchem.

Deze ochtend legt Anita zwangere vrouwen en jonge moeders alles uit over het dragen van je baby in een draagdoek. Jullie mogen de verschillende draagdoeken bekijken, voelen en even proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken, bijvoorbeeld de ‘geweven’ en ‘rekbare’ draagdoek. Ook is er tijd om vragen te stellen. De consulente kan korte eenvoudige vragen beantwoorden. Heb je een ingewikkeldere of lange vraag, dan kan ze je doorverwijzen voor een afspraak bij een van de consulentes.

Iedere vrijdagochtend vindt het MamaCafé plaats, kom samen met jou kindje langs.

Op deze ochtend kun je andere ouders ontmoeten, wissel handige opvoedtips uit of sluit nieuwe vriendschappen. Het kan allemaal op vrijdagochtend bij het MamaCafé. Er is volop speelgoed aanwezig, er is een box en een verschoning gelegenheid voor je kleintje. 

Maandelijks komt er een deskundige meer vertellen over een opvoedthema of over andere onderwerpen kletsen en-/ of iets doen.

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé vindt plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Cookie-instellingen