koesteren-en-delen

Koesteren & delen

Kinderen zijn geweldige imitators, geef ze iets geweldigs om te imiteren! Zorg
goed voor jezelf door voldoende ontspanning, gezonde voeding en beweging.
En kan je dan daarnaast ook de wereld nog een beetje mooier maken?

We Helpen
Iedere donderdagmiddag van 14:00 tot 15:40 is het informatiepunt van WeHelpen.nl in de bibliotheek geopend. Hier kun je terecht voor hulp met inschrijven van vraag- en aanbod op WeHelpen.nl www.wehelpen.nl
Lees meer >

Geluksvinder
Gelukkige mensen hebben niet altijd het beste van het beste. Ze maken het beste van wat ze hebben… Tip via Pauline Hurkmans van Trainingen en Jeugdwerk.    
Lees meer >
Mooi moment vasthouden?
Zet al je zintuigen in! Wat voel, ruik, zie, hoor je. Adem diep in en uit. Kijk om je heen en zoek iets wat er bij past; een steentje, een takje. Geef dat een mooie plek in je kamer. Zodra je dat vastpakt kan je weer terug denken aan die...
Lees meer >
Geluk verdubbelen
“ Geluk verdubbelt zich als je het samen met een ander deelt”. Quote van Albert Schweizer
Lees meer >
aanmelden limonade brigade

De LimonadeBrigade is een lokaal TEAM van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: dat ieder kind in Gorinchem de kans krijgt om uit te groeien tot een krachtig mooi mens!

Een prachtige en pittige uitdaging die vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken.

Daarnaast omarmen we met elkaar bestaande en nieuwe initiatieven. Bijvoorbeeld: workshops, wijkfeesten, natuur-, sport- en cultuuractiviteiten, festivals, goede doelen en zo nog veel meer.
Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding en stuur een MAILTJE of KOM gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.