Caribabad te gast bij MamaCafé

Gorinchem | Vrijdag 15 oktober is een medewerker van het Caribabad uit Gorinchem aanwezig om jullie van alles te vertellen over zwemmen tijdens je zwangerschap of samen met je baby of peuter. Van 10 – 12 uur zijn jullie van harte welkom om van alles te weten te komen over deze fijne vorm van bewegen.

Ben je in verwachting en wil je graag fit blijven? Dan is zwangerschapszwemmen een verantwoorde manier om dat doel te bereiken. Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam en wordt je bewegingsvrijheid minder. Waar sporten dan een hele opgave kan zijn, is zwangerschapszwemmen dat niet.

In het water kun je lekker bewegen zonder je gewrichten en spieren te belasten, doe je diverse oefeningen om je conditie en ademhaling te verbeteren en leer je technieken om je lichaam te ontspannen. Je wordt begeleid door instructrices die speciaal opgeleid zijn om zwangere vrouwen te begeleiden en bent dus in goede handen. Het sociale contact met andere toekomstige moeders is een leuke bijkomstigheid.

Als logisch vervolg kun je als moeder of vader nog voor de officiële ABC zwemlessen je kind kennis laten maken met het Caribabad. Tijdens het Baby & Peuterzwemmen doe je samen met je kindje spetter, spring, drijf en onderwater oefeningen. Je kindje ontspant zich en de lessen dragen bij aan zijn of haar lichamelijke ontwikkeling.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje in het MamaCafé! De gastvrouw of professional beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger, of moeder met jonge kinderen? Dan is het MamaCafé er voor jou! Natuurlijk zijn de papa’s ook van harte welkom. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.