De Speelbox van De LimonadeBrigade een succes


We vertelden al eerder over de unieke speelbox van De LimonadeBrigade, speciaal samengesteld voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Met de speelbox hebben ze minimaal twee weken letterlijk ander speelgoed in handen. Een aantal ouders vertelde ons hoe leuk dat is!

 

Nieuwe dingen leren
Marjolein had geen verwachtingen over de inhoud van de box. ‘Maar de inhoud sprak onze dochter Vien van bijna vier erg aan! We zijn druk in de weer geweest met de interactieve kaartjes die ons hebben laten waggelen als een Pinguïn en ons op blote voeten langs het blotenvoetenpad hebben laten lopen. Superleuk, waarbij Viene bijvoorbeeld ook leerde hoe ze zich ‘klein’ moest maken. Ze leerde echt nieuw dingen’.

Urenlang speelplezier

Binnen het gezin van Jody werd er vooral dagen met de constructie blokjes gespeeld door dochter Nola van vijf. ‘Ze vond het helemaal niet leuk dat de speelbox na twee weken alweer ingeleverd moest worden! Het fijne van de boxen is ook dat deze zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo is onze dochter van elf, Rosie, aan de slag gegaan met het maken van een windvanger, erg leuk en zeker een waardevolle en creatieve aanvulling op het speelgoed dat we al hebben!’.

Ook in de vakantie
Beide moeders lenen de box ook zeker in de vakantie! Ideaal om weer even nieuwe dingen uit te proberen en te leren. Ook makkelijk. Je reserveert de box door een e-mail te sturen, geeft aan in welke leeftijd jouw kind zit (2-4, 4-6 of 6-12 jaar) en je haalt hem op bij de Bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Spelen maar!

Een speelbox lenen?

Je kunt per gezin 1 box lenen binnen een leeftijdscategorie en twee boxen in totaal. Je kunt de box voor twee weken lenen, waarbij het prettig is als je deze van tevoren reserveert. Dit kan tot en met maandag 21.00 uur, voor de uitleen van de woensdag erna. Hierbij geldt. Op = Op.