Festival Een wereld vol verhalen

Breng op zaterdag 25 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur een bezoek aan het festival Een Wereld vol Verhalen, kleurrijke verhalen uit Gorinchem in de bibliotheek. En neem familie en vrienden mee, want er zijn ontzettend leuke activiteiten en boeiende workshops voor jong en oud. De Limonadebrigade is ook aanwezig op dit leuke festival. Zo wordt er voorgelezen aan de allerkleinsten en gaan we knutselen; er wordt een presse papier gemaakt.

Het festival wordt samen met heel veel verschillende partners, schrijvers en vrijwilligers uit Gorinchem gerealiseerd. Alles draait om het delen en maken van verhalen: voor, door én uit Gorinchem.

Het delen van verhalen kent verschillende vormen en is ontzettend belangrijk. Een kleine greep: maak je eigen video- of kijkverhaal, storytelling, ontregelen, toen het oorlog was, schrijversplein, het verhaal van de (kinder)burgemeester, film & educatie, fake news en nog heel veel meer!

Kijk voor het volledige programma op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/festival-een-wereld-vol-verhalen?waar=gorinchem.