Heropening Mama- en Peutercafé

 

Gorinchem | Op woensdag 2 september (her)opent de LimonadeBrigade de deuren van het PeuterCafé en op 4 september de deuren van het MamaCafé. Na een aantal rare  en onzekere maanden waarin we dicht zijn geweest, staan we nu weer te popelen om te beginnen. We hebben jullie gemist! Vanaf nu zullen we elke week weer aanwezig zijn om te kletsen.

Natuurlijk zullen ook wij ons aan moeten passen aan de huidige situatie en zijn er wat kleine dingen anders dan jullie gewend zijn.

We beginnen met 15 ouders ( en hun kinderen). Wil je zeker zijn van een plaatsje? Dan kan je reserveren, alleen voor jezelf, voor die week op gorinchem@limonadebrigade.nl tot de maandag ervoor 21 uur voor het PeuterCafé en de woensdag ervoor 21 uur voor het MamaCafé.  Mochten de plaatsen op zijn, dan kunnen we  in overleg alvast reserveren voor de week erna. Je kunt ook reserveren aan de deur, maar dan loop je de kans dat er geen plaats is. Als je zeker weet dat je toch om de een of andere reden niet kunt komen zouden we het fijn vinden als je je even afmeldt. Een ander kan dan in jouw plaats komen.

Wij maken het voor iedereen zo makkelijk mogelijk om vast te houden aan de anderhalve meter maatregel en verwachten van jullie, dat jullie om jezelf en andere mensen denken.