Swingen met je peuter in het Peutercafé

Gorinchem | Het PeuterCafé organiseert op woensdagochtend 20 oktober van 10:00 – 12:00 uur samen met Kindcentrum Alexandra een gezellige ochtend waarbij alle voetjes van de vloer gaan.

De bijzondere activiteit van deze maand is ‘peuterdans’. Op deze ochtend kunnen jij en je peuter samen komen dansen onder leiding van een medewerker van Kindcentrum Alexandra. Het dansen zelf is van 10:30-11:30 uur. Dus hebben jullie zin om lekker te dansen en te bewegen? Kom dan samen naar het PeuterCafe en geniet.

Wil je andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend in het PeuterCafé samen met je kindje! De gastvrouw beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan je samen met je kindje kunt deelnemen.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.