Hoofdmenu

Etske Blom ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’.

374 keer bekeken

Relaxed bevallen vanuit Regie volg je als je zwanger bent en behoefte hebt om zelfbewust en met volledige en realistische kennis door de bevalling te gaan. Als je wilt weten wat je kunt, mag, wenst en wilt, dan zit je bij mij goed. Ik help je om te onderzoeken waar jouw behoefte ligt.

Categorie

Ouderschap
Zwangerschap
Baby
Ontspanning
Fysieke ontwikkeling
Mentale ontwikkeling

Ik ben Etske Blom en geef het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’.

Na mijn eigen beval ervaringen wist ik, hier wil ik wat mee. Tijdens mijn gehele carrière ben ik bezig geweest om mensen in hun kracht te zetten. Ik vind het geweldig om dit nu bij vrouwen en hun partner voor elkaar te krijgen, zodat ze vol zelfvertrouwen de bevalling ingaan.

De huidige cijfers liegen er niet om, 10 tot 20 procent van de vrouwen die in Nederland bevallen ervaren dit als traumatisch. Daarnaast zijn er veel vrouwen die negatief terug kijken op hun bevalling.

Wat veel vrouwen hierin gemeen hebben, is dat ze de controle zijn verloren. Het gevoel hebben gehad niet gehoord te worden, niet series genomen zijn en niets meer te vertellen hadden.

Tijdens het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ behandelen we ontzettend veel onderwerpen. Na het volgen van het programma heb je een realistisch en duidelijk beeld van hoe een bevalling werkt en wat jij kan doen om in regie te blijven. Je hebt geleerd hoe je een goede samenwerking aan kan gaan met zorgverleners, ook wanneer je deze niet kent (wanneer je in het ziekenhuis gaat bevallen).  Je hebt kennis van hypnobirthing, wat je rechten tijdens en na de bevalling met betrekking tot werken zijn, je weet wat je wensen zijn, maar weet ook wat je kan verwachten als alles toch opeens anders loopt.

Uiteindelijk weet je nooit hoe je bevalling gaat verlopen, maar door kennis, actie en zelfvertrouwen kan jij ervoor zorgen dat je je droombevalling creëert, ook wanneer het allemaal anders loopt.

Nieuwgierig geworden? Neem dan een kijkje op mijn website, bel me of stuur een email.

Etske Blom-Jansen

RBVR Geboortecoach®
06-51629150
info@etskeblom.nl
www.etskeblom.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen