DOELAB

Het DOELAB is de plaats in Gorinchem om als kind, samen met je ouders, te ontdekken, te experimenteren, te bedenken en te doen. Het DOELAB organiseert nu elke maand een keileuke special met een (culturele) partner uit de stad. Je zult ons dan kunnen vinden ergens in de stad. Natuurlijk houden we jullie hier op de hoogte van alle leuke activiteiten. Tijdelijk zijn er geen DOELAB specials. Zodra we weer beginnen, houden we jullie op de hoogte.

 

Wat we wél hebben is dit : elke vakantie hebben we verschillende leuke DOELAB specials voor thuis! Je moet weer even wachten, maar in de voorjaarsvakantie zijn ze er weer.
In deze box zit een bijzondere activiteit die door een kunstenaar bedacht is. In deze box zit een bijzondere activiteit die in de zomervakantie bedacht was door Inge Schrijft, het Gorcums Museum en het Hamelhuis. Net als bij de gewone Speelboxen zitten alle materialen in de box, dus je kunt direct aan de slag. Maak jij je eigen bewegende kunstwerk,  ga je aan de slag met art-journaling, matchbooks of de leuke verrassing van het Hamelhuis? Kom vooral uitproberen en laat je verrassen. Je mag deze speciale box ook maar een week lenen, in tegenstelling tot de andere boxen. Reserveren kan via deze   link.

 

Het thema van het DOELAB is gelinkt aan het overkoepelende thema van Het Huis van Inspiratie.  Hou de agenda op onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.
Het DOELAB is een samenwerkingsverband tussen de Artoteek Gorinchem, de Bibliotheek AanZet, de LimonadeBrigade, de Spreekkamer van de stad, Eet- en drinkerij ‘t Oude Stadhuys, Het Gorinchems Museum, Historische Vereniging Oud-Gorcum, Regionaal Archief Gorinchem en Mooi Gorinchem/ VVV Gorinchem en Gorinchem Beweegt.

Locatie DOELAB: Groenmarkt 1 Gorinchem, in de Bibliotheek AanZet of op locatie (zie hiervoor de agenda).