Speelboxen

Unieke Speelbox te leen! voor kinderen van 2-12 jaar

Soms zijn jouw kinderen helemaal uitgespeeld met het speelgoed dat ze hebben.
De LimonadeBrigade heeft hier een mooie oplossing voor bedacht:
De Limo Speelbox! Boordevol uitdagende speelactiviteiten voor verschillende leeftijden, waar jouw kideren weer even mee vooruit kunnen!

 

Unieke box
Als ouder herken je bovenstaande vast wel. Hoe fijn is het dan, dat je tijdelijk ‘nieuwe’ speelactiviteiten kunt lenen?
De Limo Speelbox is gevuld met materialen voor verschillende activiteiten inclusief een handige beschrijving. Je kunt samen met je kind(eren) kunnen binnen of buiten aan de slag. Met magnetische tekenborden, geheimschrift of een ballonraket, of de escapekist van Hugo de Groot,  waarbij niet één box hetzelfde is. Laat je verrassen met materialen en spelletjes en ontdek samen met je kind hoe leuk deze onverwachte ontdekkingen kunnen zijn. Superleuk toch?

Voor elke leeftijd een andere box
De Speelboxen zijn er voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar, 4-6 jaar en 6-12 jaar. Er zijn verschillende versies in deze leeftijdscategorieën. Je kunt per gezin 1 box lenen binnen één leeftijdscategorie en twee boxen in totaal. Dus bijvoorbeeld een box voor jouw 3-jarig kind en een voor een 7 jarige.

Daarnaast hebben we in de schoolvakanties de DOELAB special Speelboxen. Vanuit bijvoorbeeld een kunstenaar, een museum of een vereniging wordt een speciale box gevuld. Deze boxen lenen we speciaal uit in de vakanties.

Een speelbox lenen?

Je kunt de box voor twee weken lenen. Als dit goed bevalt, leen je er daarna nog een. We vinden het fijn als je de box reserveert. Dit kan tot en met maandag 21.00 uur, voor de uitleen van de woensdag of de vrijdag erna. Hierbij geldt. Op = Op. De DOELAB special Speelboxen kun je in de schoolvakanties één week lenen.

Wil je een box reserveren? Neem contact op via deze link

Hier kun je invullen voor welke leeftijd je een box wilt en wanneer je hem op komt halen.

Zijn alle boxen uitgeleend? Geen nood, dan zetten we je naam op de lijst voor de eerstvolgende keer. Per e-mail houden we je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Strippenkaart
Voor het lenen van de Limo Speelbox koop je ter plaatse een strippenkaart van € 5,00 voor 5 strippen. Per box gebruik je 1 strip. Wil je een box reserveren of heb je een vraag? Neem contact op via de contact button.