Zangwerkplaats Gorinchem geeft twee concerten

De zangers van Zangwerkplaats Gorinchem geven zaterdag 2 oktober twee concerten in De Harmonie aan de Dalemwal in Gorinchem. 

Om 16.00 uur zingen de kinderen, de tieners en de volwassenengroep hun repertoire. Om 20.00 uur staan The Vocals op het podium.

Het zijn gratis concerten. Er is de mogelijkheid tot het geven van een bijdrage in de hoge hoed. Je kunt je aanmelden via: info@zangwerkplaatsgorinchem.nl. Vermeld er wel even bij welk concert je wil bijwonen.

De Zangwerkplaats is een begrip in Gorinchem. Er zijn inmiddels 5 leeftijdsgroepen die wekelijks zingen en muziek maken. Er wordt les gegeven in allerlei stijlen en zangtechnieken.

In het middagconcert is de première te horen van 3 gedichten van Mirjam Wolters. Zij zingt bij de zangwerkplaats en maakt furore als dichteres Stilla Maris. Helga Buitelaar, docente van de zangwerkplaats, zette de gedichten op muziek.

Tijdens het avondconcert klinken klanken uit verleden en heden, in allerlei talen en in stijlen. De getalenteerde Vocals halen alles uit de kast.

Beide concerten worden mede mogelijk gemaakt door verschillende Gorkumse gastmuzikanten.