Hoofdmenu

Limo speelbox voor thuis

465 keer bekeken

Als ouder herken je het vast wel. Soms zijn je kinderen wel uitgespeeld met hun eigen speelgoed. Hoe fijn is het dan, dat je tijdelijk 'nieuwe' speelactiviteiten kunt huren?

Soort activiteit

Creatief
Techniek
Experimenten

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12

De Limo Speelbox is gevuld met materialen voor verschillende activiteiten inclusief een handige beschrijving. Je kind(eren) kunnen binnen of buiten aan de slag. Met K’nex, magnetische tekenborden, geheimschrift of een ballonraket, waarbij niet één box hetzelfde is. Laat je verrassen met materialen en spelletjes  voor binnen en buiten en ontdek samen met je kind hoe leuk deze onverwachte ontdekkingen kunnen zijn. Superleuk toch?

Voor elke leeftijd een andere box

De Speelboxen zijn er voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar, 4-6 jaar en 6-12 jaar. Er zijn verschillende versies in deze leeftijdscategorieën.

Je kunt per gezin 1 box lenen binnen een leeftijdscategorie en twee boxen in totaal. Dus bijvoorbeeld een box voor jouw 3-jarige kind en een voor een 7 jarige.

In de vakanties hebben we ook DOELAB Special Speelboxen. Deze worden gemaakt in samenwerking met een bijzondere kunstenaar, een museum of… laat je verrassen. Deze zijn alleen te lenen in de vakantie.

Een speelbox huren?

Je kunt de box voor twee weken huren. Als dit goed bevalt, leen je er daarna nog een. Je kunt zo vaak een speelbox huren als je wilt!

Speelbox reserveren

Een speelbox moet je vooraf reserveren. Dit kan tot en met maandag 21.00 uur, voor de uitleen van de woensdag of de vrijdag erna. Hierbij geldt. Op = OpZijn alle boxen uitgeleend? Geen nood, dan zetten we je naam op de lijst voor de eerstvolgende keer. Per e-mail houden we je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Kosten

Voor het lenen van de Limo Speelbox koop je ter plaatse een strippenkaart van € 5,00 voor 5 strippen. Per box gebruik je 1 strip.

Speelbox ophalen/ terugbrengen

Je kan de box ophalen of inleveren op iedere woensdag van 10- 12 uur of vrijdag van 10 tot 12 uur. Op het formulier geef je aan op welke dag je hem komt ophalen. Inleveren doe je na een of twee weken ook weer op een van deze dagen. Ophalen op woensdag en terugbrengen op vrijdag is dus een mogelijkheid, of andersom.

Reserveer hier je speelbox! 

Heb je een vraag over de speelbox , neem dan contact met ons op.

Speelboxen ook beschikbaar voor organisaties

Ben jij een organisatie, of onderdeel van een organisatie die met meerdere kinderen of gezinnen werkt? Organisaties mogen 3 speelboxen lenen per keer, per groep of begeleider. Willen jullie meer weten over de precieze afspraken, neem dan eens contact met ons op via speelbox@limonadebrigade.nl .

 

Afbeeldingen

Limo speelbox huren

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen