Home

Inspiratiepunt van opgroeiers en opvoeders!

De plek in Lelystad om te ontdekken, inspiratie op te doen en inverbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!

Kletsen & verbinden

Gezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.

LimonadeBrigade Webinar: Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!
Hoe combineer je thuis werken en schoolwerk van de kinderen met de rest van je dagelijks leven? In deze eerste LimonadeBrigade webinar leer je af te rekenen met het gevoel dat je 100 dingen tegelijk moet doen. Om alle ouders in Lelystad te ondersteunen in deze heftige tijd, bieden LimonadeBrigade Lelystad en...
Lees meer >
Doe mee met leuke activiteiten
Inspiratie nodig voor een leuke activiteit met je kindje? Wij geven elke week nieuwe ideeën die je online kunt doen, volgen of bewaren voor later. Bewegen, spelen, knutselen, muziek, luisteren en lezen. Doe gezellig mee! Je vindt de agenda op deze pagina met alle activiteiten. Deze zetten we elke dag...
Lees meer >
Ontdek de bibliotheek online!
De bibliotheek is dicht, maar er is genoeg te ontdekken en te doen. Zoals de Bel de Bieb  een telefonisch spreekuur waar je naar toe kunt bellen met vragen over onze digitale diensten. We hebben op onze website een omgeving gecreëerd voor onze cursisten van Huis voor Taal; Digi-Taalhuis.  Onze leesconsulenten blijven...
Lees meer >
Kinderen en corona – Petra geeft tips
Corona Het zijn rare tijden. Het hele land ligt zo goed als plat en we mogen nagenoeg niet meer naar buiten. Zal je zien dat je peuter heeft besloten om juist nu de peuterpubertijd in de te gaan, je baby van 6 maanden zijn eerste tandjes krijgt of je schoolgaande...
Lees meer >

Wij geven je een steuntje in de rug deze weken.

Meld je aan met je e mailadres en ontvang de Samenspel Challenges, die je helpen om deze weken zo goed mogelijk door te komen.

aanmelden limonade brigade

Voor wie is De LimonadeBrigade?
Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind?
Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Peuter, kleuter of misschien al wel jong volwassene. Op al deze vragen en nog meer hebben wij, van De LimonadeBrigade, meestal wel een antwoord. Meestal…want ook wij zijn opvoeders, ouders of gewoon man/vrouw met onze eigenaardigheden. Ook wij leren nog elke dag om gewoon ‘mens’ te zijn.
Kortom, De LimonadeBrigade is er voor alle ouders uit Lelystad. Wees welkom!

Wie zijn ‘wij’?
De LimonadeBrigade is een lokaal team van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind uit Lelystad krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. Je ontmoet ons bijvoorbeeld tijdens een van onze activiteiten. Heb je een vraag die niet kan wachten? Stuur ons dan een e-mail via lelystad@limonadebrigade.nl.

Wat doen we?
Een prachtige en pittige uitdaging zoals hierboven genoemd, vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders, waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken. Zoals je ziet doen we dat zowel offline met activiteiten als online op dit platform. Daarnaast omarmen we met elkaar bestaande en nieuwe initiatieven in Lelystad. Bijvoorbeeld: workshops, wijkfeesten, natuur-, sport- en cultuuractiviteiten, festivals, goede doelen en zo nog veel meer! Neem eens een kijkje in onze agenda.

Wees welkom!
Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding, leg contacten, stel je vragen, doe inspiratie op of kom gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.