Hoogbegaafd? Stel je vragen…

Heb je vragen over hoogbegaafdheid, diagnose of twijfels? Kom dan naar het spreekuur. Je zoon of dochter mag natuurlijk mee!
Het kan ook een moment zijn om in contact te komen met andere mensen.

In verband met corona is van tevoren aanmelden verplicht. De toegang tot het spreekuur is gratis.  Meld je aan door een mail te sturen naar flevoland@hbcentrum.nl met datum en tijdvak. Tijdvak is van 10.15 tot 11.00 en van 11.30 tot 12.15 uur in de Flevomeer Bibliotheek.

HBcentrum

HBprofessional Anneloes Hoving zag de vraag naar informatie over hoogbegaafdheid in Lelystad groeien en is daarom in juni 2019 gestart met HBcentrum Flevoland. Samen met collega’s van de andere HBcentra begeleidt zij (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en deelt zij kennis met ouders, scholen en ander geïnteresseerden. Dit gebeurt tijdens cursussen voor ouders en docenten, HBkids bijeenkomsten en tijdens HBplus dagbesteding voor (vermoedelijk) hoogbegaafden kinderen uit Lelystad en omgeving. Maar dus ook tijdens spreekuren, zoals die bij FlevoMeer Bibliotheek. Eerder vonden ook al HB Spreekuren plaats in de bibliotheek en deze werden goed bezocht.

Adres

Flevomeer Bibliotheek Lelystad,  De Promesse 4,    Lelystad

Overige locatiegegevens

Datum:

27 november 2020

Starttijd:

10:00

Eindtijd:

12:30