Oei! Mijn kind groeit….

Enquête ouders met kinderen van 0-2 jaar 
Uw kind is aan het groeien! Niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen. Uw kind leert en ontdekt nieuwe dingen. Bijvoorbeeld de taal, bewegen, praten, het omgaan met andere mensen en het kind leert zichzelf kennen. Elke dag is een goede dag voor een kind om te leren. Dit kan een kind niet alleen!

Hier kunt u als ouder bij helpen, door samen te spelen en te lezen met uw kind kan hij/zij heel veel leren. Dit wordt het stimuleren van de ontwikkeling genoemd.  Dit is niet altijd even makkelijk. Soms vraagt u zich waarschijnlijk af of u het allemaal wel goed doet. Er zijn meer ouders die hierover nadenken en zichzelf deze vraag stellen.

GO!Kinderopvang, Icare Jeugdgezondheidszorg en de LimonadeBrigade willen u daar graag bij ondersteunen. Met elkaar laten we uw kind groeien.
We zijn daarom benieuwd wat de behoeftes van ouders zijn bij de ontwikkeling van hun kind. Zoals over samen spelen, lezen, bewegen enz. Heeft uw kind de leeftijd van 0 tot 2 jaar? Vul dan deze enquête in! Dit duurt ongeveer 2 minuten. https://www.go-kinderopvang.nl/enquete-ouders-met-kinderen-van-0-tot-2-jaar/