Home

Inspiratiepunt van opgroeiers en opvoeders!

De plek in Werkendam om te ontdekken, inspiratie op te doen en inverbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!

Kletsen & verbinden

Gezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.

Spelen & aandacht

Samen spelen is leuk! Onverdeelde aandacht vind je kind bovendien heerlijk, bouw daardoor samen aan een fijne band. Vind hier leuke tips en activiteiten bij jou in de buurt!

Groeien & bloeien

Laat je inspireren door deze opvoedtips en interessante workshops of lezingen. Vind hier ook een lokale professional voor een steuntje in de rug.

Koesteren & delen

Kinderen zijn geweldige imitators, geef ze iets geweldigs om te imiteren! Zorg goed voor jezelf door voldoende ontspanning, gezonde voeding en beweging. En kan je dan daarnaast ook de wereld nog een beetje mooier maken?

Workshop “Kinderyoga voor volwassenen”
Workshop Kinderyoga voor volwassenen Kinderyoga voor volwassenen. De workshop bestaat uit 2 verschillende lessen, waarin je zelf kunt ervaren wat peuteryoga en kinderyoga is en wat het met een kind doet. Beleef het als een kind. Iedereen mag even uit zijn/haar comfortzone stappen en zich zo vrij als een kind...
Lees meer >
Babycoach
Je baby wil je iets vertellen en geeft daarom signalen af: huilen, niet drinken, moeilijk slapen, onrustig gedrag, ontbreken van een ritme, etc. Vaak weet je als ouder precies wat er is, maar soms snap je misschien niet wat je kindje nu eigenlijk bedoelt. Als babycoach help ik je de...
Lees meer >
Cursus Zo Bevallen
Soms lukt het niet om een cursus van meerdere avonden in te plannen en misschien vind je 1 dag ook meer dan genoeg. Met de eendaagse cursus Zo Bevallen krijg je alle benodigde informatie over de bevalling, indien gewenst samen met je partner. De cursus wordt (meestal) gegeven op zaterdag...
Lees meer >
Kijk Goed
Kijk-Goed…Even lekker op de bank een film kijken!
De komende dagen belooft het net wat minder weer te worden. Wellicht leuk om een mooie, maar ook educatieve film met kind(eren) te bekijken? Op de website van Kijk-Goed vind je een uitgebreide database van mooie filmtitels met een stukje educatie. De titels zijn zorgvuldig geselecteerd door de afdeling educatie van...
Lees meer >

aanmelden limonade brigade

De LimonadeBrigade is een lokaal TEAM van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: dat ieder kind in Werkendam de kans krijgt om uit te groeien tot een krachtig mooi mens!

Een prachtige en pittige uitdaging die vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken.

Daarnaast omarmen we met elkaar bestaande en nieuwe initiatieven. Bijvoorbeeld: workshops, wijkfeesten, natuur-, sport- en cultuuractiviteiten, festivals, goede doelen en zo nog veel meer.
Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding en stuur een MAILTJE of KOM gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.