Agenda

Activities

Kletsen en Verbinden

Gezellig met elkaar aan de lange tafel in het Vlechtwerk; kletsen, spelen, ervaringen uitwisselen en nog zo veel meer! Natuurlijk staat de koffie, thee en limonade ook klaar en kun je andere ouders en kinderen ontmoeten, het gezellig hebben en lekker jezelf zijn. Vanaf 9.30 uur zijn de deuren van de LimonadeBrigade geopend, zien we je dan?

Datum: 16 oktober 2019

Lees meer..
Workshop: RelaxKids

Vandaag komt Barbara Romijn een workshop 'RelaxKids' verzorgen. Barbara vertelt hier het volgende over: 'Kinderen zijn dol op sprookjes. Sprookjes raken een mens in het hart, ze spreken je aan op je diepste en positieve kwaliteiten, op alles wat je in je leven nastreeft en werkelijkheid wilt laten worden. Doordat het oude, vertrouwde sprookje is omgezet in een eenvoudige visualisatie krijgen de

Datum: 23 oktober 2019

Lees meer..
Kledingruilbeurs

Vandaag organiseren we een heuse kledingruilbeurs bij de LimonadeBrigade. 👗👕👜 Hoe werkt dit? Nou eigenlijk is het heel simpel! Je stalt je spulletjes uit op een tafel, kijkt lekker rond op de tafels van andere bezoekers en wie weet met wat voor nieuwe items je naar huis gaat. Dit kunnen kledingstukken van je kinderen zijn, maar schroom ook zeker niet je eigen kleding mee te nemen. Wie w

Datum: 30 oktober 2019

Lees meer..
Voorleesplezier met Bibliotheek Altena

Vandaag komt Saskia van Bibliotheek Altena bij ons op bezoek. Zij komt iets vertellen over BoekStart, voorlezen en natuurlijk neemt zij ook een aantal mooie boeken mee waar ze misschien nog wel uit voor gaat lezen. Kom jij ook gezellig? Tot dan!

Datum: 6 november 2019

Lees meer..
Aan tafel met… kinderfysiotherapeute Lonneke

Woensdag 13 november schuift kinderfysiotherapeute Lonneke bij ons aan. Al je vragen kun je bij Lonneke kwijt en zij vertelt ons over de motorische ontwikkeling van kinderen en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook lekker spelen, kletsen, verbinden en andere ouders ontmoeten. De koffie, thee en limonade staan vanaf 9.30 uur klaar. Zien wij jullie ook gezellig de 13e? Tot dan!

Datum: 13 november 2019

Lees meer..