MamaCafe Altena: mama-verwen-ochtend

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker bijkletsen met andere (aanstaande) moeders. Op woensdag 1 december 2021 is er een Mama-Verwen-ochtend in het MamaCafe! De periode van Sint en Kerst is vaak al druk genoeg voor het gezin, dus kun je deze ochtend lekker even tot rust komen bij het MamaCafe. Uiteraard wordt er voor de kinderen een leuke (en lekkere!) activiteit verzorgd door de dames van Kinderopvang Buitengewoon. 

Mama- en babycoach Suzan van Praktijk Bijzonder en kraamverzorgende Marieke van Kraamzorg Novo Peri zijn deze ochtend ook aanwezig. 

Kom gezellig langs voor een bakkie. De entree is gratis en koffie en thee staan voor jullie klaar, met wat lekkers erbij. Aanmelden is niet nodig. Kinderen kunnen uiteraard meegebracht worden. Je kunt je baby gewoon voeden tijdens het MamaCafe en voor de wat oudere kindjes is er kinderopvang met leuke activiteiten aanwezig.

Je bent welkom in het MamaCafe als:21 

–   je zwanger bent

–   je een baby of klein kindje (peuter/kleuter) hebt

–   je het leuk vindt om andere (bijna) moeders te ontmoeten

–   je vragen wilt stellen aan deskundige professionals

Adres

Kinderopvang Buitengewoon,  Raadhuisplein 1,  4285CP  Woudrichem

Overige locatiegegevens

De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het MamaCafe staat daar op de 1e woensdagochtend van de maand ook als herkenningspunt.

Datum:

1 december 2021

Starttijd:

9:30

Eindtijd:

11:30