MamaCafe Altena: tekenontwikkeling en lactatiekundige

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker bijkletsen met andere (aanstaande) moeders. Op woensdag 6 oktober 2021 sluit Karin Bezemer van ViaCrea Creatieve Communicatie Coaching bij ons aan. Karin gaat ons meer vertellen over de tekenontwikkeling van kinderen aan de hand van kindertekeningen, hoe je kinderen thuis kunt stimuleren om te tekenen en hoe je kindertekeningen kunt bekijken/lezen. Met dit laatste gaat Karin ook deze woensdagochtend aan de slag, neem dus gerust een tekening van je zoon of dochter mee als je benieuwd bent wat ze hierover kan vertellen! En als afsluiting gaan we nog even lekker samen tekenen met de mama’s én de kinderen!

Daarnaast komt Hermien van Sonsbeek langs bij het MamaCafe. Hermien is lactatiekundige en gaat jullie alles vertellen over borstvoeding. Mocht je vragen hebben over dit onderwerp dan kun je die deze ochtend aan haar stellen.

Mama- en babycoach Suzan van Praktijk Bijzonder en kraamverzorgende Marieke van Kraamzorg Novo Peri zijn deze ochtend ook aanwezig. 

Kom gezellig langs voor een bakkie. De entree is gratis en koffie en thee staan voor jullie klaar, met wat lekkers erbij. Aanmelden is niet nodig. Kinderen kunnen uiteraard meegebracht worden. Je kunt je baby gewoon voeden tijdens het MamaCafe en voor de wat oudere kindjes is er kinderopvang met leuke activiteiten aanwezig.

Je bent welkom in het MamaCafe als:

–   je zwanger bent

–   je een baby of klein kindje (peuter/kleuter) hebt

–   je het leuk vindt om andere (bijna) moeders te ontmoeten

–   je vragen wilt stellen aan deskundige professionals

Adres

Kinderopvang Buitengewoon,  Raadhuisplein 1,  4285CP  Woudrichem

Overige locatiegegevens

De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het MamaCafe staat daar op de 1e woensdagochtend van de maand ook als herkenningspunt.

Datum:

6 oktober 2021

Starttijd:

9:30

Eindtijd:

11:30