Via Crea | Karin Bezemer

Maak je je zorgen over de ontwikkeling van je kind?

Met creatieve communicatie voelt je zoon of dochter zich snel weer prettiger.

Zie je dat je kind worstelt met boosheid, niet graag naar school gaat of minder goed kan meekomen, het contact met leeftijdsgenoten moeizaam verloopt of gevoelens niet uit?

Als ouder kun je je flink zorgen maken als het niet goed gaat met je kind. Je probeert te helpen, maar niets lijkt te werken. Tegelijkertijd laat het ook je kind niet onberoerd.

De effecten van creatieve communicatie

Als je kind onder begeleiding van een Creatieve Kindercoach een tekening of schilderij maakt, komen er inzichten en oplossingen uit hem- of haarzelf. Dat wat je kind verbaal niet kan zeggen, uit hij of zij via beeldtaal. En dat lucht op!
Dat merkt niet alleen jouw kind, maar ook jullie, de ouders. Of de leerkracht. Al na een paar sessies merkt iedereen het verschil.

Vaak wil je kind ook graag dingen aan zichzelf veranderen, omdat hij of zij er last van heeft of omdat anderen er iets van vinden. Je kind weet hoe het níet moet. Maar hoe dan wel?

Tijdens creatieve communicatiecoaching gaan we actief aan de slag om dit te ontwikkelen: regelmatig bewegen, spelletjes spelen, veel tekenen/schilderen en een beetje praten. Heel effectief én leuk. Wedden dat hij of zij snel weer wil komen?

Over Karin

Ik begeleid al jaren kinderen met uiteenlopende problemen en heb me gespecialiseerd in Kindercoaching en Creatieve Communicatie. Die twee komen samen in ViaCrea.

Ik geniet ervan om met kinderen aan de slag te zijn. Als we op een creatieve manier samenwerken, zie ik altijd wat gebeuren. Ze durven zich meer te uiten, leggen contact met  andere kinderen, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen beter leren, eigenlijk … gebeurt er te veel om op te noemen!

Specialisatie:

Ouderschap

Website:

http://viacrea.nl/