ZonneZieltjes – Praktijk voor ontspanning voor kinderen en volwassenen

Kinderyoga, ontspanningsmassage, kindermassage, mindfulness en meer.

Graag stel ik mij aan jullie voor, ik ben Liesbeth van Oord. Trotse moeder van een zoontje, geboren in oktober 2018. Ik geniet momenteel nog van mijn verlof en zal in 2019 mijn werkzaamheden als ontspanningscoach weer op gaan pakken.

Ik begeleid kinderen en hun ouders naar ontspanning, wat in deze tijd vaak hard nodig is. Er zijn overal prikkels om ons heen, de prestatiedruk ligt hoog en veel kinderen en ouders ervaren constant stress.

Hiervoor zet ik o.a. kindermassage in. Na een aantal consulten leer ik het de ouders thuis toe te passen. De ouders komen vaak zelf ook in mijn praktijk voor ontspanningsmassage, want uiteraard is het belangrijk dat ouders zelf ook ontspannen zijn. Massage heeft vele voordelen, waaronder een beter lichaamsbesef, het helpt bij de prikkelverwerking, kinderen slapen beter en dieper. En als ouders hun kind uiteindelijk zelf gaan masseren, versterkt dit de band tussen hen. In mijn praktijk krijg ik regelmatig hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen, zij zitten veel in hun hoofd en dan is massage heel fijn om beter te aarden.

Naast massage geef ik kinderyoga aan peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar.

Ook yoga helpt te ontspannen, het stimuleert de fantasie en is goed voor de motorische ontwikkeling. Plezier staat altijd voorop bij kinderyoga, het gaat niet om presteren. Ik geef de yoga in kleine groepjes, zodat ik voldoende aandacht kan geven aan de kinderen. Bij peuteryoga is er altijd een ouder aanwezig en ook geef ik ouder –en kind yogalessen, samen bewegen en ontspannen is leuk!

Daarnaast maak ik ook gebruik van mindfulness technieken voor volwassenen en kinderen, coaching indien nodig en kan ik mijn kennis over voeding inzetten. Jarenlang heb ik een praktijk gehad aan huis in Papendrecht. In 2018 heb ik in Gorinchem gewerkt en in 2019 zal ik op verschillende locaties gaan werken, waaronder Werkendam. Ik kijk er naar uit om de yogalessen op te gaan zetten in deze regio, maar eerst ga ik nog lekker genieten van mijn kleine mannetje.

Graag tot ziens in 2019!

Kijk voor meer informatie over mij, mijn werk en achtergrond op www.zonnezieltjes.nl of op mijn Facebookpagina ZonneZieltjes. Wil je meer weten, je kunt mij altijd een vraag stellen via Facebook of mail naar zonnezieltjes@ziggo.nl

 

Warme groet, Liesbeth.

 

Specialisatie:

Ontspanning

Website:

www.zonnezieltjes.nl