LimonadeBrigade Inspiratiepunt

Elke woensdagochtend is het een gezellige boel in het LimonadeBrigade Inspiratiepunt. Dan vind je er leuke, interessante activiteiten om samen met je kind(eren) te doen en kunnen jullie komen spelen en ontdekken. Laat jezelf en je kind(eren) verrassen en inspireren.

Bij de LimonadeBrigade ontmoet je een enthousiast team om samen het opvoeden makkelijker te maken en het met elkaar gezellig te hebben. Spelen & Aandacht is de basis voor het LimonadeBrigade Inspiratiepunt.

Opvoeden doe je niet alleen. Deel je ervaringen met andere ouders of wissel onderling eens tips, weetjes en ideeën uit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Regelmatig komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema. Kijk op de agenda voor actuele informatie of volg onze Facebook pagina. Gewoon langskomen en je laten verrassen is ook leuk!

Aandacht
Wat je aandacht geeft groeit! Wees er nooit zuinig mee, want voor je kind is er niets belangrijker dan jouw aandacht. Lach, stoei, ontdek, knutsel, luister, bak, kleur, puzzel, speel… Laat je door je kind meenemen in zijn belevingswereld en sta versteld van zijn fantasie, creativiteit en vindingrijkheid. Zelfs een kwartiertje onverdeelde aandacht per dag is voor je kind al heel waardevol. Het geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kind goed in zijn vel zit. Jullie werken samen aan een hechte band en een stevige basis.

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen. Doe je mee?
Locatie LimonadeBrigade Inspiratiepunt: H.J. Roubosstraat 3 (in het Vlechtwerk).