Workshop “Kinderyoga voor volwassenen”

Workshop Kinderyoga voor volwassenen

Kinderyoga voor volwassenen. De workshop bestaat uit 2 verschillende lessen, waarin je zelf kunt ervaren wat peuteryoga en kinderyoga is en wat het met een kind doet. Beleef het als een kind. Iedereen mag even uit zijn/haar comfortzone stappen en zich zo vrij als een kind gedragen en bewegen in de les. Je zult al snel ervaren dat je niet anders kan en iedereen dit doet. Mocht je denken dat kinderyoga heel relaxed en saai is, dan heb je het goed mis. En geloof mij … kinderyoga is heerlijk!

“We gaan op avontuur in de Jungle”. Ja… ik neem jullie echt mee de jungle in! Met een flinke dosis fantasie en een enthousiaste groep moeders/vaders/verzorgers, neem ik jullie mee stampend als een olifant, springend als een aap, sissend als een slang en brullend als een leeuw, door de jungle.

De 1eles is gericht op kinderyoga (vanaf 8 jaar). Hierbij gaan we op avontuur in de Jungle. Springen, dansen, zingen en bewegen als dieren. We warmen ons op met Jungle muziek en daarna gaan we op avontuur. We lopen op onze tenen en stampen door de jungle. In de jungle komen we prachtige, grote bomen tegen. Bomen staan stevig met hun wortels in de grond en natuurlijk gaan wij ook zo stevig als een boom in de jungle staan.

De 2eles is een peuteryoga les (vanaf 2 jaar). De peuteryoga les wordt altijd gegeven in combinatie met een prentenboek. “Welterusten …. Kleine beer” is deze les genaamd. Al voorlezend geef ik de les. We doen bewegingen van een beer, we gaan elkaar masseren (bij de kinderyoga zit je achter elkaar in een treintje en masseer je de rug van de ander) en doen leuke spelletjes. Deze les sluit ik af met een korte ontspanningsmeditatie, heerlijk liggend op de yogamat, of op de buik van moeder/vader/verzorger, met een dekentje en een knuffel met lavendelolie.

De kosten voor deze workshop bedragen € 22,50. Dit is inclusief gebruik van een yogamat en deken. Minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers.