Agenda

Benieuwd wat jij en je kind allemaal kunnen doen? Bekijk hier verschillende leuke activiteiten in de buurt.

Activities

MamaCafé in gesprek over ontwikkelingsvoorsprong

Vandaag in het MamaCafé schuift Anneloes aan. Zij kan je meer vertellen over ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid bij kinderen. Hoe je dit kan herkennen en te stimuleren. Wil je hier meer over weten of heb je al vragen. Kom dan naar het MamaCafé.Uiteraard is er ook tijd voor een lekker kop koffie of thee en om gezellig kletsen met andere (aanstaande) moeders. Je bent van harte welkom,

Datum: 27 oktober 2021

Lees meer..
Mama Café

Wij zetten de deuren van het MamaCafé weer open! Wij zijn benieuwd hoe het met jullie gaat.Heb je zin in een kopje koffie of een lekkere kop thee? Gezellig kletsen met andere (aanstaande) moeders, kindjes kunnen even spelen of lekker bij je zitten. Je bent van harte welkom, met je kindje, bij het Mama Café.Zien we je straks ook? Gezellig! (Uiteraard houden we afstand voor je eigen gezo

Datum: 3 november 2021

Lees meer..
Herfst in het PeuterCafé

Vandaag is het herfst in het PeuterCafé.Wat is er allemaal te vinden in de herfst? Mooie blaadjes, eikeltjes, kastanjes, spinnen en takjes. Daar kunnen we van alles mee maken. Ageeth heeft een heleboel leuke ideeën!Kom jij ook, dan maken we er samen een dolle herfstboel van!

Datum: 5 november 2021

Lees meer..
MamaCafé tijd om voor te lezen

Trijntje van Bibliotheek Lelystad komt weer gezellig bij ons voorlezen. Wat voor boekje zal het dit keer zijn?We horen ook meer over BereSlim. Daar kan je online de leukste, spannendste en grappigste boekjes lezen.Uiteraard is er ook tijd voor een lekker kop koffie of thee en om gezellig kletsen met andere (aanstaande) moeders.Je bent van harte welkom, met je kindje, bij het Mama Café

Datum: 10 november 2021

Lees meer..
MamaCafé

Het MamaCafé is open! Wij zijn benieuwd hoe het met jullie gaat. Heb je zin in een kopje koffie of een lekkere kop thee? Gezellig kletsen met andere (aanstaande) moeders, kindjes kunnen even spelen of lekker bij je zitten. Je bent van harte welkom, met je kindje, bij het Mama Café.Zien we je straks ook? Gezellig! (Uiteraard houden we afstand voor je eigen gezondheid en die van de ander)

Datum: 17 november 2021

Lees meer..
Mama Café in gesprek over weerbaarheid.

Vandaag bij het Mama Café, Wouter Biesmans. Hij komt vertellen over hoe je de weerbaarheid en zelfvertrouwen van je kind kunt vergroten.De koffie en thee staan voor je klaar. De kinderen kunnen lekker spelen en wij kunnen gezellig kletsen en ervaringen uitwisselen.Je bent van harte welkom bij het Mama Café. Zien we je straks ook? Gezellig!

Datum: 24 november 2021

Lees meer..
MamaCafé, tijd om voor te lezen

Trijntje komt voorlezen. We zitten midden in de Sinterklaas-tijd, dus Trijntje neemt weer leuke boekjes mee.  Kom je ook luisteren?Die je ook zelf kan lenen bij de bibliotheek om thuis samen te lezen en te bekijken. Je bent van harte welkom met je kindje bij het Mama café. Ook vaders, opa, oma en de oppas zijn van harte welkom!Zien we je straks ook? Gezellig!

Datum: 1 december 2021

Lees meer..
PeuterCafe: mindfulness voor jou en je kind

We zitten middenin de spannende feestdagen. We gaan vandaag samen wat tips met elkaar delen en doen om wat ontspanning te krijgen tijdens de feestdagen.Heel fijn om te weten én te kunnen zodat je er ook samen met je kind kan genieten van deze bijzondere dagen.We zouden het heel leuk vinden als je samen met je kindje komt!

Datum: 3 december 2021

Lees meer..
MamaCafé

Het MamaCafé is open! Wij zijn benieuwd hoe het met jullie gaat. Heb je zin in een kopje koffie of een lekkere kop thee? Gezellig kletsen met andere (aanstaande) moeders, kindjes kunnen even spelen of lekker bij je zitten. Je bent van harte welkom, met je kindje, bij het Mama Café. Zien we je straks ook? Gezellig!(Uiteraard houden we afstand voor je eigen gezondheid en die van de ander)

Datum: 8 december 2021

Lees meer..